Leverans & Retur

Leveranstid

Din beställning skickas normalt samma dag eller senast en arbetsdag efter din beställning.

Leveranssätt och fraktkostnad

Paketleveranser sker normalt med DHL och skickas till ett utlämningsställe. Om sändningen av transporttekniska skäl inte kan sändas till ett utlämningsställe kommer vi att kontakta dig för att hitta lämpligt leveranssätt. Du kan beställa hur mycket du vill - det kostar endast 79.- kr per beställning! Vi har även en låg fraktfrigräns!

Vid beställning av bränsle se frakter bränsle.

Leverans till annat land

Vi levererar gärna till andra länder men fraktkostnaden varierar. Kontakta oss därför för en prisuppgift för fraktkostnaden.

Leveransbekräftelse och kollisökning

När ditt paket är klart skickas ett e-mail med kollinummer på försändelsen. Du kan då gå in på www.dhlpaket.se för att se var ditt paketet befinner sig. Har du uppgett ett giltigt mobilnummer skickas en SMS-avisering när paketet kan hämtas ut. Notera att du måste ta med giltig ID-handling samt visa upp ditt SMS för att få ut paketet.

Frakter bränsle

Bränsle betraktas som Farligt Gods vilket innebär att det är komplicerat och kostsamt att skicka. Vi rekommenderar därför att du i första hand köper ditt bränsle direkt i butiken. Vill du ändå att vi skall skicka bränsle till dig så gör vi gärna det, men tänk på följande: - Du kan bli tvungen att hämta ditt paket på transportföretagets terminal - Du måste lägga till artikel "Frakt FG" när du beställer bränsle som vi skall skicka - Detta Farligt Gods tillägg gäller för upp till 5 liter. Vill du beställa större mängder kontakta oss för offert. Notera: Transportkostnaden kan bli lägre! Blir den lägre så dras bara kostnaden för den faktiska merkostnaden från ditt konto!

Retur & Ångerrätt (Internetbutik)

Om du köper en vara på postorder har du enligt distans- och hemförsäljningslagen en ångerrätt som ger dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Efter det att du har skickat tillbaka varan återbetalar vi det du betalat för varan. Vi återbetalar inte fraktkostnader och ev. fast avgift som Klarna tar ut. (Har du betalat med kort kan det ta ett par bankdagar innan du har pengarna på kontot). Ångerfristen börjar löpa den dag du tagit emot varan. Du har som köpare rätt att lätt undersöka varan men den måste vara i väsentligt oförändrat skick. Du får dock inte använda / testa varan.

Som villkor gäller att:
• Varan måste vara komplett i originalförpackning som återlämnas i väsentligt oförändrat skick.
• Varan får ej vara använd / testad.
• Nedanstående returblanket skall fyllas i och bifogas tillsammans med kvitto / faktura.
• Om varan innehåller flera förpackningar med tillbehör / delar får dessa ej öppnas.

Ångerätt gäller inte
• Lim, oljor, färg som är öppnade.
• Mjukvara där plombering är bruten.

Paketera varan väl eftersom du som kund står för risken samt kostnaden för returfrakt.

Returanmälan

Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Maila oss på info@powertoys.se.

Returadress

Power Toys AB Serviceavdelning
Eksågsvägen 3
597 30 Åtvidaberg

Spara alltid inlämningskvittot från Posten eller annan fraktleverantör ifall försändelsen skulle försvinna på vägen. Vi hämtar ej ut paket som skickas till oss mot postförskott. Returer skall skickas så att de kommer direkt till oss (ej till ombud).