Inloggning

Radiostyrt » RC anläggningar

RC anläggningar

RC anläggningar

Länken mellan Dig och Din modell! En modern radiostyrningsutrustning ger en snabb och säker kommunikation med din modell. Det finns tre sätt att sända signal mellan sändare och mottagare:
- AM; det enklaste sättet att sända signaler mellan sändare och mottagare. Ger en tillförlitlig och säker kommunikation. Sändare finns på 27, 35 och 40MHz bandet. Notera att 35MHz bandet ENDAST får användas till flygande modeller.
- FM; ett något säkrare sätt att sända signalen än AM. Sändare finns på 27, 35 och 40MHz bandet. Notera att 35MHz bandet ENDAST är avsett för flygande modeller.
- 2,4G; är ett avancerat system som sänder på 2,4GHz. Sändare och mottagare kommunicerar och byter kontinuerligt till en ledig frekvens (hoppar mellan frekvenser). Fördelen är att man inte behöver kontrollera vad andra använder för frekvens innan man slår på sin sändare och man är även mindre känslig för störningar orsakade av en annan sändare.

Vi för ett stort utbud av radiostyrningsanläggningar från enkla basapparater till mycket avancerade computeranläggningar.


Din kundvagn

Inga artiklar i kundvagnen
 

 

Senaste nyheter


Topplistan


Utgående


Ny modeller