Inloggning

Games Workshop

Välkommen till Games Workshops värld!

En värld av hobbyspel

Vare sig det är klangen av stålsvärd eller ljusblixten från en plasmakanon, sätter Games Workshops hobby dig som befäl för händelserna! Genom att använda fint detaljerade miniatyrer som armé kan du styra utgången i episka slag på spelbordet.

Samlande

Så snart du köper din första Citadel-miniatyr är du en samlare. En del gillar att ha en mängd olika miniatyrer att måla och visa upp, men de flesta samlar modeller för att bygga mäktiga arméer av krigare och med dem besegra sina vänner i ärorika slag på spelborden. Du kan samla futuristiska arméer för att strida 40 000 år in i framtiden, eller fantasy-horder för att strida i Warhammer-världen och Sagan om Ringens Midgård.

Målning

Målning

Att måla miniatyrer är en spännande del av Games Workshop-hobbyn - vad kunde vara bättre än att ställa upp en magnifik armé som du själv har målat? Det bästa sättet att börja är att sätta igång! Men kom ihåg, övning ger färdighet - även de mest erfarna målarna lär sig ständigt nya tekniker. Att lära sig måla bra är nästan en hobby i sig.

Spelande

Spelande

Att spela på spelbord kan vara allt ifrån små slag på köksbordet till episka konflikter mellan mäktiga arméer på stora, specialbyggda slagfält. Segraren i ett spel på spelbord är den som för befälet över sin armé med mest strategi och skicklighet - även om lite tur hjälper.

Att beställa figurer från oss

Du ser enkelt vad som finns hemma genom symbolen för lagerstatus. Genom ett bra samarbete med Games Workshop, kan vi snabbt ta hem figurer och produkter.

Jag vill beställa en produkt som saknar köpknapp

Om du vill beställa något som är tillfälligt slut gör du på följande sätt: Notera pris och produktens artikelnummer. Sök fram artikeln presentkort och gör en beställning på närmaste belopp. I meddelanderutan anger du vilka produkter och antal du vill beställa. När ordern kommer till oss justerar vi till rätt artikel samt lägger en beställning på produkten. Vi återkommer med orderbekräftelse samt ett preliminärt leveransbesked.

Exempel: Produkten kostar 260kr. Beställ då 3st presentkort á 100kr.

Välkommen till Games Workshops värld!


Din kundvagn

Inga artiklar i kundvagnen
 

 

Senaste nyheter


Topplistan


Utgående